geosantsi

Les guanyadores de la Geosantsi de la VIII Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet són la Marta i la Míriam, que podran gaudir d’un vol gràcies a Parapent Organyà. Moltes felicitats i moltes gràcies a tots els que heu cercat les geosantsis.

geosantsi win.png


Com sabem que entrenar mai és fàcil: la feina, els estudis, el cansament acumulat, un sofà amb una gravetat més gran de la desitjada, les feines de casa, les cervesetes, el temps… i qualsevol altra excusa que pugueu imaginar. Així doncs, el concurs d’aquest any de la #SantSiLaSeu us vol ajudar a superar totes aquestes excuses.

Estem parlant d’una nova modalitat de geocerca o geocaching, la GeoSantsi. Us hem amagat 4 ‘fites’ pels voltants de la Seu. Cada una d’elles està a 1,8km (més o menys) de la Plaça dels Oms, així si sortíssiu i tornéssiu a la Plaça dels Oms cada cop que n’aneu a buscar una, estaríeu fent 3,6km (la distància exacta del nostre recorregut). Aquí sota trobareu les coordenades de les 4 ‘fites’. Per participar només heu posar en el vostre gps, mapa d’internet, etc les coordenades que us donem, anar fins on indiquen les coordenades (caminant o corrent) i trobar l’objecte que hi hem amagat. Un cop el trobeu, us heu de fer una foto amb el paper que hi ha dins l’objecte i deixar-ho tot tal i com ho heu trobat (el paper dins de l’objecte, l’objecte dins del seu amagatall). Un cop tingueu les 4 fotos, les ajunteu totes en una sola foto, la pengeu a les xarxes (etiquetant-nos i amb el hashtag #SantSiLaSeu) i ens l’envieu també per e-mail a santsilvestrelaseu@gmail.com. Al final de la pàgina, trobareu pas per pas explicat com participar i les bases del concurs.

Tots els que ho aconseguiu fer abans del 31 de desembre, entrareu en el sorteig d’un vol biplaça en parapent cortesia de Parapent Organyà.

LES COORDENADES SÓN:
-Fita blava: 42.3540520, 1.4428370  (42°21’14.6″N 1°26’34.2″E)
-Fita verda: 42.3437280, 1.4659770  (42°20’37.4″N 1°27’57.5″E)
-Fita groga: 42.3596680, 1.4800890  (42°21’34.8″N 1°28’48.3″E)
-Fita vermella: 42.3655280, 1.4670220 (42°21’55.9″N 1°28’01.3″E)

geosantsi-imatge

Per participar heu de:
-Trobar les 4 fites i fer-vos una foto amb el paper que hi ha a cada una.
-Ajuntar les 4 fotos, i fer-ne una de sola.
-Enviar aquesta foto a santsilvestrelaseu@gmail.com.
-I penjar la foto a qualsevol xarxa (Facebook, Twitter i Instagram) etiquetant a la Sant Silvestre de la Seu i afegint el hashtag #SantSiLaSeu. (Si feu el post a Facebook, l’heu de fer completament públic per a què nosaltres el puguem veure).

Bases:
-Participar en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
-Per a optar al premi s’han de complir totes les condicions especificades a l’apartat “Per participar heu de” i ser seguidor, com a mínim, en una de les tres xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) de la Sant Silvestre la Seu
-S’entén que participa en el concurs qualsevol publicació que compleixi els requisits de “Per participar heu”
-Participaran en el concurs totes les publicacions fetes fins les 23.59h del dia 30 de desembre de 2016
-Al participar en el concurs, s’accepta que la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña pot utilitzar la vostra publicació/fotografia per a futures comunicacions, sempre atribuint-vos-en l’autoria.
-El guanyador del concurs es sortejarà entre totes les publicacions que compleixin els requisits “Per participar heu”.
-No es podrà bescanviar el premi per a un altre premi o per metàl·lic.
-En cas de conflicte, dubte o qualsevol problema que sorgeixi, l’organització de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet tindrà l’última paraula, sent la seva decisió la que prevaldrà per sobre els de tots els criteris descrits anteriorment.

Anuncios