La Vessant més solidària de la Sant Silvestre La Seu

Després de l’èxit d’aquesta iniciativa, tant l’edició del 2019 com en la del 2020 marcada per la Covid-19, des de l’organització de la ‘Sant Silvestre La Seu- Memorial Marc Peña Turet‘, volem seguir col·laborant amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Al llarg dels dos anys que portem amb aquesta vessant solidària, hem aconseguit recaptar 4.380 euros, dels quals 2.678 corresponen a l’any 2019 i 1.702 a l’edició virtual de l’any passat.

COM REALITZAREM AQUESTA COL·LABORACIÓ SOLIDÀRIA?

Mitjançant el sorteig d’una panera amb productes dels nostres patrocinadors, i la venta de xapes. El preu serà d’1€ per butlleta o xapa. Sent obligatòria la compra de, com a mínim, una xapa.
Els beneficis aniràn destinats íntegrament a la Fundació Enriqueta Villavecchia

QUÈ ÉS LA FUNDACIÓ ENRIQUETA VILLAVECCHIA?

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, constituïda a Barcelona l’any 1989, és una entitat sense ànim de lucre, de caràcter benèfic assistencial, que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels nen/es i joves en tractament oncòlogic a Catalunya i de les seves famílies.

Objectius

Proporcionar ajuda social a les famílies de nens/es joves en tractament oncològic, a través de l’ajuda econòmica i social a les famílies amb pocs recursos, així com l’allotjament a les famílies desplaçades a causa dels tractaments del seu fill/a.

Aconseguir una millor qualitat de vida dels petits i joves pacients, adequant l’entorn hospitalari a les seves necessitats, acompanyant-los en les seves estades hospitalàries i en el domicili, en tot el procés, i organitzant activitats dirigides a mantenir l’il·lusió i l’autoestima en els nens/es i joves en les diferents fases del tractament

Impulsar avenços en el camp de l’oncologia i l’Hematologia Pediàtrica, potenciant la investigació i la formació de metges en áqueta especialitat.

Sensibilitzar a la societat sobre la realitat del càncer infantil i d’altres malalties greus de llarga duració, informant sobre una problemàtica que requereix solucions immediates 

Si voleu saber més sobre la Fundació podeu consultar la seva pgina web:  https://www.fevillavecchia.es/es/la-fundaci%C3%B3n_1620