La Vessant més solidària de la Sant Silvestre La Seu

Després de l’èxit d’aquesta iniciativa, on es van recaptar 2.678€, des de l’organització de la ‘Sant Silvestre La Seu- Memorial Marc Peña Turet’, volem seguir col·laborant amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

COM REALITZAREM AQUESTA COL·LABORACIÓ SOLIDÀRIA?

Mitjançant el sorteig d’una panera amb productes dels nostres patrocinadors, i la venta de xapes. El preu serà d’1€ per butlleta o xapa. Sent obligatòria la compra de, com a mínim, una xapa.
Els beneficis aniràn destinats íntegrament a la Fundació Enriqueta Villavecchia

QUÈ ÉS LA FUNDACIÓ ENRIQUETA VILLAVECCHIA?

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, constituïda a Barcelona l’any 1989, és una entitat sense ànim de lucre, de caràcter benèfic assistencial, que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels nen/es i joves en tractament oncòlogic a Catalunya i de les seves famílies.

Objectius

Proporcionar ajuda social a les famílies de nens/es joves en tractament oncològic, a través de l’ajuda econòmica i social a les famílies amb pocs recursos, així com l’allotjament a les famílies desplaçades a causa dels tractaments del seu fill/a.

Aconseguir una millor qualitat de vida dels petits i joves pacients, adequant l’entorn hospitalari a les seves necessitats, acompanyant-los en les seves estades hospitalàries i en el domicili, en tot el procés, i organitzant activitats dirigides a mantenir l’il·lusió i l’autoestima en els nens/es i joves en les diferents fases del tractament

Impulsar avenços en el camp de l’oncologia i l’Hematologia Pediàtrica, potenciant la investigació i la formació de metges en áqueta especialitat.

Sensibilitzar a la societat sobre la realitat del càncer infantil i d’altres malalties greus de llarga duració, informant sobre una problemàtica que requereix solucions immediates 

Si voleu saber més sobre la Fundació podeu consultar la seva pgina web:  https://www.fevillavecchia.es/es/la-fundaci%C3%B3n_1620