CONCURS EXPRÉS

Concurs exprés a Facebook, Twitter i Instagram

El guanyador del concurs exprés 2017 que s’emporta una vol biplaça amb parapent cortesia de Parapent Organyà és l’Àlex Meji. Moltes gràcies a tots els que hi vau participar!

2018-01-02-PHOTO-00000664


La foto més original amb el dorsal d’aquest any s’endurà un val per a fer un vol biplaça en parapent amb els nostres amics de Parapent Organyà.

És important tenir en compte les següents regles de participació i que es tracta d’un concurs exprés que estarà obert no gaire més de 24 hores. Abans de participar llegeix bé les bases que hi ha al final d’aquesta pàgina.

Per participar has de
-Penjar una foto amb el dorsal d’aquest any a Facebook, Twitter o Instagram
-Fer la foto pública (no s’acceptarà cap foto que estigui publicada de forma privada)
-Etiquetar a @SantSiLaSeu al post
-Afegir el hashtag #SantSiLaSeu
-Ser seguidor de la @SantSiLaSeu com a mínim a la xarxa on has penjat la foto

Quin és el premi?
-Un vol biplaça en parapent cortesia de Parapent Organyà.

Des de quan i fins quan es pot participar?
– Es poden presentar fotografies des de les 10.00h del dissabte 30 de desembre de 2017 fins a les 13.00h del diumenge 31 de desembre.

Qui és el jurat i com s’escollirà la foto guanyadora?
– El jurat el formen les diferents persones que composen l’organització de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet. Escolliran la foto que els sembli més original en base a diferents criteris artístics, humorístics, innovació, esperit, etc.

CONCURS2017

Bases:
-Participar en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
-Per a optar al premi s’han de complir totes les condicions especificades a l’apartat “Per participar has de” i ser seguidor, com a mínim, en una de les tres xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) de la Sant Silvestre la Seu
-S’entén que participa en el concurs qualsevol publicació que compleixi els requisits de “Per participar heu”
-Participaran en el concurs totes les publicacions des de les 10.00h del dissabte 30 de desembre de 2017 fins a les 13.00h del diumenge 31 de desembre.
-Al participar en el concurs, s’accepta que la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña pot utilitzar la vostra publicació/fotografia per a futures comunicacions, sempre atribuint-vos-en l’autoria.
-El guanyador del concurs el decidirà entre totes les publicacions que compleixin els requisits “Per participar heu”.
-La decisió del jurat serà totalment subjectiva i dependrà dels gustos del jurat. Si no estàs d’acord amb aquesta premissa, si us plau, no participis en el concurs. No s’acceptaran queixes ni reclamacions respecte la decisió del jurat.
-No es podrà bescanviar el premi per a un altre premi o per metàl·lic.
-En cas de conflicte, dubte o qualsevol problema que sorgeixi, l’organització de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet tindrà l’última paraula, sent la seva decisió la que prevaldrà per sobre els de tots els criteris descrits anteriorment.