INSCRIPCIONS

La inscripció és gratuïta, però s’ha d’emplenar el formulari que trobareu una mica més abaix en aquesta pàgina.

– Us podeu inscriure fins al mateix dia 31 de desembre.
– Un cop inscrits, rebreu un correu de confirmació amb un enllaç amb el dorsal, el qual haureu d’imprimir i personalitzar.
– La cursa d’enguany, degut a la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, tindrà un format virtual.
Animem a tots els inscrits a recórrer els 3,6 km de cada any, caminant o corrent, sol o acompanyat, però respectant les mesures de distanciament i les restriccions dictades per la Generalitat de Catalunya.
– Per poder participar en els sortejos, haureu de fer-vos una fotografia i compartir-la a les xarxes socials etiquetant l’usuari de la Sant Silvestre La Seu, o bé, enviant la imatge al correu santsilvestrelaseu@gmail.com. Us demanem, tant si pengeu la fotografia a les xarxes socials, com si ens l’envieu per correu, que especifiqueu el nom i cognom de les persones inscrites que voleu que entrin al sorteig. (Recordar que si tens l’instagram privat, ens hauràs de passar la captura de la teva història per missatge directe. )
– Per participar en la vessant més solidària de la Sant Silvestre La Seu i al sorteig de la panera, es podrà fer cada dissabte al matí a la plaça del Mercat de les 9h a les 14h.

Si voleu saber les bases dels concursos podeu fer-ho al següent link: 

https://santsilvestrelaseu.com/concursos/

En inscriure-us ho feu sota la vostra responsabilitat. L’organització no es responsabilitza de cap incident derivat de la prova, tot i que vetllarà per evitar-los.

*Les dades recollides per a la vostra inscripció s’inclouen en un fitxer al que només hi té accés la Sant Silvestre de la Seu. L’única finalitat de la recollida d’aquestes dades és garantir una correcta inscripció a la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet i contactar amb vosaltres a través de l’e-mail per a temes referents a la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet. Les vostres dades mai seran revelades a un tercer. Podeu consultar, modificar, cancel·lar i oposar les vostres dades enviant un e-mail a santsilvestrelaseu@gmail.com. (RGPD UE 2016/679)