INSCRIPCIONS

La inscripció és gratuïta, però s’ha d’emplenar el formulari que trobareu una mica més avall en aquesta pàgina.

– Us podeu inscriure fins al mateix dia 31 de desembre.
– Un cop inscrits, rebreu un correu de confirmació.
– Com a novetat, en la inscripció també es pot sol·licitar la samarreta de la Sant Silvestre La Seu de forma gratuïta. Si no us voleu quedar sense, afanyeu-vos, que són limitades, i només es podrà demanar una samarreta per formulari.
– Tot i que la cursa recupera el format tradicional, la pandèmia encara no s’ha acabat, i per aquest motiu serà obligatori l’ús de mascareta tant abans de la sortida com en l’arribada a la zona d’avituallament perquè la pandèmia encara no s’ha acabat.
– Per participar en la vessant més solidària de la Sant Silvestre La Seu i al sorteig de la panera, es podrà fer en el moment de la recollida de dorsals i el guanyador serà anunciat el mateix dia de la cursa.

En inscriure-us ho feu sota la vostra responsabilitat. L’organització no es responsabilitza de cap incident derivat de la prova, tot i que vetllarà per evitar-los.

S’han tancat les inscrpcións

 

*Les dades recollides per a la vostra inscripció s’inclouen en un fitxer al que només hi té accés la Sant Silvestre de la Seu. L’única finalitat de la recollida d’aquestes dades és garantir una correcta inscripció a la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet i contactar amb vosaltres a través de l’e-mail per a temes referents a la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet. Les vostres dades mai seran revelades a un tercer. Podeu consultar, modificar, cancel·lar i oposar les vostres dades enviant un e-mail a santsilvestrelaseu@gmail.com. (RGPD UE 2016/679)