INSCRIPCIONS

La inscripció és gratuïta, però s’ha d’emplenar el formulari que trobareu una mica més abaix en aquesta pàgina.
La sortida serà el dia 31 de Desembre a les 18.30 de la plaça dels Oms.
El recorregut és de 3,6km i es pot fer caminant o corrent.
Hi haurà avituallament al final.

La recollida de dorsals serà a l’Ateneu de l’Alt Urgell (Carrer Capdevila, 6, La Seu d’Urgell) en els següents horaris:
– Diumenge 29 de Desembre de 10h a 14h i de 16h a 19h.

– Dilluns 30 de Desembre de 10 a 13h i de 16h a 19h. 

– Dimarts 31 de Desembre de 10 a 13h.  

NOVETAT: Per participar en la vessant més solidària de la Sant Silvestre La Seu, es podrà fer el mateix dia de la recollida de dorsals. 

Recordeu que el recorregut estarà marcat i hi haurà gent tallant el trànsit, però degut a les condicions del circuit, no es pot assegurar que es talli al 100% així que s’ha de vigilar i extremar les precaucions.
Al inscriure-us ho feu sota la vostra responsabilitat. L’organització no es responsabilitza de cap incident derivat de la prova, tot i que vetllarà per evitar-los.

*Les dades recollides per a la vostra inscripció s’inclouen en un fitxer al que només hi té accés la Sant Silvestre de la Seu. L’única finalitat de la recollida d’aquestes dades és garantir una correcta inscripció a la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet i contactar amb vosaltres a través de l’e-mail per a temes referents a la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet. Les vostres dades mai seran revelades a un tercer. Podeu consultar, modificar, cancel·lar i oposar les vostres dades enviant un e-mail a santsilvestrelaseu@gmail.com. (RGPD UE 2016/679)

En cas d’acabar la Sant Silvestre La Seu entre els primers 100 classificats, el teu nom i cognom pot aparèixer en el llista de classificacions. Si no vols que hi aparegui, pots enviar un email a santsilvestrelaseu@gmail.com i l’esborrarem.