SANT SILVESTRE LA SEU

La Sant Silvestre La Seu neix l’any 2009 com una broma entre amics amb ganes d’acabar l’any corrent junts després de no haver pogut assistir a cap Sant Silvestre aquell any. Una trentena de persones ens vam trobar el dia 31 de desembre al Passeig Joan Brudieu i amb uns quants ‘gorritos’ de Pare Noel i uns dorsals de paper tots junts vam donar una volta corrent pel centre de la Seu. Ens ho acabàvem de passar ‘pirata’, havíem fet una mica d’esport, estàvem farts de riure i preníem una cerveseta tots junts a la Plaça dels Oms. El que encara no sabíem és que acabàvem d’iniciar una tradició.

santsi 2009
Foto de la 1a edició de la Sant Silvestre la Seu

Uns quants anys després, la Sant Silvestre de la Seu no ha parat d’evolucionar i créixer. Any rere any som molts més corredors, dels 30 del primer any als 1700 participants del 2015 i esperem seguir creixent. Però a més, les botigues i empreses de la Seu i voltants no han parat de donar-nos tot el seu suport per a continuar endavant. Queda clar que moltes coses han canviat des d’aquella primera edició, però n’hi ha una que segueix intocable: les ganes de passar una bona estona amb amics, família i coneguts abans de donar per finalitzat un any i començar-ne un altre.

Com deiem la Sant Silvestre s’ha convertit en una tradició per molta gent però a més, entre tots també l’hem convertit en un bonic rècord per un amic, el Marc.