RGPD Reglament de Protecció de dades

Responsable del fitxer:  Sant Silvestre La Seu
CORREU ELECTRÒNIC: santsilvestrelaseu@gmail.com​

La Sant Silvestre La Seu tracta la informació que ens facilita per tal de garantir la correcta inscripció a la Sant Silvestre La Seu i enviar emails referents a la Sant Silvestre La Seu i tot el que l’envolta.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació. En el cas de les dades com NOM i COGNOMS, DNI, DATA DE NAIXEMENT i LLOC DE RESIDÈNCIA s’esborraran com a molt tard passats 30 dies després de la celebració de la Sant Silvestre La Seu a la que s’hagi inscrit. L’EMAIL es guardarà per a poder seguir contactant amb vostè de cara a properes edicions i informar-lo de tot allò vinculat amb la Sant Silvestre La Seu. En cas de resultar entre els primers 100 classificats de la Sant Silvestre La Seu, el teu nom i cognom pot aparèixer en el llista de classificacions. Si no vols que hi aparegui, pots enviar un email a santsilvestrelaseu@gmail.com i l’esborrarem.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a ​la SANT SILVESTRE LA SEU estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.