Inscripcions obertes!

Print

Ja és dia 1 de desembre i comença el compte enrere per la VII edició de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet.

La millor manera que se’ns acut per donar la sortida a aquests 30 dies que queden per a acabar un any i començar-ne un de nou és obrir les inscripcions per la cursa. Per a fer-ho, podeu clicar aquí i emplenar el formulari.

Nosaltres com sempre us recomanem fer-ho com abans millor perquè ja sabeu que tenim un estoc de barrets de Pare Noel limitats i d’altres sorpreses que donem per estricte ordre d’inscripció. A més inscriure’s és una bona manera de posar-se pressió a un mateix per començar a entrenar (o continuar entrenant més fort, tot depèn de la força de voluntat que hagueu tingut durant l’any). I finalment, no us enganyarem, a l’organització li facilita molt les coses tindre una previsió de quanta gent serem (però aquest últim motiu, és el que menys us ha de preocupar, som més de treballar a contrarrellotge nosaltres…).

Salut, quilòmetres i recordeu que només falten 31 dies!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s