CONCURSOS

SORTEIG LOTS SANT SILVESTRE VIRTUAL 2020

Bases del sorteig Sant Silvestre Virtual 2020
1. Per a poder participar en el sorteig s’hauran de complir tots els requisits següents:
Estar inscrit a la Cursa Sant Silvestre de La Seu d’Urgell (l’inscripció serà totalment gratuïta a través de la pàgina web de la cursa http://www.santsilvestrelaseu.com).
Imprimir el dorsal que s’enviarà per e-mail a tots els inscrits i personalitzar-lo amb el nom i cognoms del participant.
Fer-se una fotografia fent esport (caminant, corrent, anant en bici, etc.), sol o amb la família o amics (sempre respectant les recomanacions i restriccions sanitàries del Govern) amb el dorsal personalitzat i, a poder ser, amb el barret de la Sant Silvestre de qualsevol edició anterior.
Compartir aquesta fotografia a les xarxes socials fent servir la següent etiqueta #santsilvestrelaseu Alternativament, aquelles persones que no vulguin compartir fotografies per xarxes socials, ens hauran d’enviar aquesta fotografia al següent correu electrònic santsilvestrelaseu@gmail.com com a justificant del compliment dels requisits per a participar en el sorteig. (Recordar que si tens l’instagram privat, ens hauràs de passar la captura de la teva història per missatge directe. )
2. Cada participant que compleixi els requisits anteriors només optarà a un únic premi del sorteig de la cursa.
3. Els guanyadors dels diferents lots/premis del sorteig de la cursa seran anunciats la setmana del 4 al 10 de Gener mitjançant les xarxes socials de la Cursa Sant Silvestre de La Seu d’Urgell (pàgina web, instagram, etc.)
4. Els premis es podran recollir presencialment fins el dia 15 de Gener de 2021. Serà obligatori presentar el dorsal premiat per a poder recollir el premi.

SORTEIG PANERA SOLIDÀRIA 2020

Bases del sorteig de la panera solidària – Cursa Sant Silvestre 2020
1. Per a poder participar s’haurà d’adquirir com a mínim 1 butlleta numerada per al sorteig, que tindrà un preu d’1€.
2. Cada persona que desitgi participar al sorteig podrà adquirir tantes butlletes com vulgui, sense límit.
3. Les butlletes es podran comprar cada dissabte del mes de desembre a la plaça del mercat de La Seu d’Urgell, de 09:00h a 14:00h. Tanmateix, les butlletes també es podran adquirir en qualsevol dels següents comerços de la Seu d’Urgell, col•laboradors amb la cursa Sant Silvestre: (Forn Duat, Drogueria Rebés, Carnisseria Charlie).
4. Amb la compra d’1 sola butlleta s’entra al sorteig d’una panera de productes locals principalment alimentaris i un patinet elèctric.
5. La butlleta guanyadora serà anunciada el dia 31 de Desembre de 2020 a les 19h00 mitjançant les xarxes socials de la Cursa Sant Silvestre de La Seu d’Urgell (pàgina web, instagram, etc.).
6. El premi s’entregarà de forma presencial a La Seu d’Urgell segons acordin l’organització i la persona guanyadora. Serà obligatori presentar la butlleta premiada per a poder recollir el premi.
7. No s’acceptarà en cap cas una butlleta trencada o il·legible, sigui quin sigui el motiu.
8. Tots els beneficis recaptats amb la venda de butlletes d’aquest sorteig aniran destinats a la Fundació Enriqueta Villavecchia.