Ja podeu veure el vídeo d’aquest any

Fa 11 dies vam obrir les inscripcions i ja estem a punt d’arribar als 500 inscrits, així que avui toca presentar-vos el vídeo d’aquest any de la VIII Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet. Com sempre esperem que us agradi i volem conèixer les vostres opinions. Ho podeu fer a través de les xarxes socials ( Facebook, Twitter, Instagram, Google + i Vimeo) mitjançant el hashtag #SantSiLaSeu i etiquetant-nos. 😃

VIII Sant Silvestre – La Seu d’Urgell from Sant Silvestre La Seu on Vimeo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s