Obertes les inscripcions 2016!

Ja estan obertes les inscripcions a la VIII Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet.

Per inscriure-us podeu clicar aquí o anar a l’apartat d’Inscripcions d’aquesta web. Com sabeu, no val a badar, i si deixeu per última hora la inscripció a la #SantSiLaSeu correu el risc de quedar-vos sense gorrito i altres regalets que mirarem de fer-vos.

De moment, només us desvelem un parell de coses: la cursa mantindrà com sempre el seu tradicional recorregut de 3,6km pels carrers de la Seu i la sortida serà com sempre a les 18.30h del 31 de desembre a la Plaça dels Oms. Un petit canvi és que aquest any, els dorsals es recolliran a l’Ateneu de l’Alt Urgell (C/Capdevila, 6. La Seu d’Urgell) en els següents horaris:
-Divendres 30 de desembre de 10h a 14 h i de 17h a 20.30h a l’Ateneu Alt Urgell 
-Dissabte 31 de desembre de 10h a 14h i de 16h a 18h a l’Ateneu Alt Urgell 

A partir d’aquí totes les novetats les podreu seguir mitjançant aquesta pàgina web i  totes les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google + i Vimeo. Com sempre podeu contactar amb nosaltres al nostre e-mail o utilitzant les diferents xarxes. I que no us faci vergonya compartir les vostres sensacions, emocions, entrenaments, opinions, etc de la Sant Silvestre amb el hashtag #SantSiLaSeu i etiquetant a @SantSiLaSeu. 

I sobretot, no us oblideu d’inscriure-us  😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s