Cap a la VIII SantSiLaSeu

Com ja es tradició, el dijous dia 1 de desembre obrim les inscripcions per a aquesta nova edició de la Sant Silvestre de la Seu-Memorial Marc Peña Turet.

Aquest any ja ens toca la 8a edició i com sempre hem intentat fer, buscarem mantenir un any més totes aquelles característiques ja tradicionals com el recorregut, el córrer amb gorritos, la sortida de la Plaça dels Oms, l’horari… juntament amb nous detalls que esperem que millorin, facilitin i facin més divertida l’experiència de participar a la SantSi de la Seu.

Com sempre, us anirem desvelant totes les novetats a través d’aquesta pàgina web i de totes les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google + i Vimeo. A través d’aquestes també podeu contactar amb nosaltres o si ho preferiu a través del nostre e-mail. I si voleu compartir qualsevol cosa referent a la Sant Silvestre de la Seu, no us oblideu d’afegir-hi el hashtag #SantSiLaSeu i si a més us ve de gust, etiqueteu-nos.

Com dèiem obrirem les inscripcions el dia 1 de desembre. Trobareu a l’apartat d’Inscripcions d’aquesta web el formulari per emplenar. Ja sabeu, que no val a badar i que si ho deixeu per l’últim dia, us podeu quedar sense gorrito i altres regals.

Som-hi! 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s