1.700 persones fan de la SantSiLaSeu una festa

El 31 de desembre la Plaça dels Oms es va tornar a omplir per celebrar la VII Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet. En aquesta nova edició 1.700 persones van córrer pels carrers de la Seu fent que la SantSi fos novament un èxit.

Un èxit que no hagués estat possible sense tots els participants, però que tampoc seria possible sense tot el suport d’empreses i botigues de la Seu i comarca (i d’algunes que es troben més lluny), de l’espectacularitat i gràcia amb la que doten la cursa entitats com els Diables o els Gegants, de totes les facilitats que posen des de l’Ajuntament, i de la immensa ajuda d’alguns particulars.

Dit això, només ens queda donar-vos a tots les gràcies, moltíssimes gràcies! Sense tots vosaltres la festa en que s’ha convertit la SantSi no seria tant màgica. Si us sembla, ens tornem a trobar tots el dia 31 de desembre a la Plaça dels Oms? 😉

AAAHHH! I ja que esteu per aquí si voleu podeu donar una ullada als nous àlbums de fotos que hem penjat o a les classificacions dels 44 primers (de moment amb els recursos que disposem no donem per més…) i les fotos dels pòdiums. I no oblideu que encara tenim 2 concursos oberts: el d’Instagram i el d’Strava.

Lo dit, ens veiem d’aquí uns mesos.

arribada15

Anuncio publicitario

4 comentarios sobre “1.700 persones fan de la SantSiLaSeu una festa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s