Com s’han fet les medalles de la VIII SantSiLaSeu?

Com sempre, tot i no ser una prova competitiva, des de la organització de la Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña sabem que no és gens fàcil arribar dels primers entre 1.700 persones. Per això, valorem l’esforç que suposa aconseguir acabar entre els 3 primers amb algun que altre premi i medalles.

Aquest any, i per primer cop en la història de la SantSiLaSeu, les medalles no les hem encarregat, les hem fet nosaltres gràcies a l’ajuda de MakerConvent, un espai d’aprenentatge que disposa de diverses eines digitals (impressores 3D, fresadora, etc) i que centra la seva missió en l’apropament d’aquestes eines així com d’altres més tradicionals a través d’uns valors i maneres de fer basats en el ‘fer i aprendre junts’ i l’error com a manera d’aprendre. Aquest espai situat dins del Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona, no només ens ha deixat les seves eines com per exemple la fresadora, sinó que ens ha acompanyat en tot el procés, ens ha ensenyat com funcionava tot i ens ha assessorat perquè el resultat fos el millor. Des de la Sant Silvestre de la Seu estem molt contents per tota l’ajuda rebuda de part del MakerConvent i dels seus membres, així com de tot l’aprenentatge que ha suposat fer aquest procés amb ells. 😀
Aquí us el vídeo de com la fresadora gravava una de les medalles.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s