Moltíssimes gràcies per fer de la VIII SantSiLaSeu una festa un any més!

Aquesta espectacular imatge de Guillermo Diez-Canedo defineix perfectament el que va ser per nosaltres la VIII Sant Silvestre de la Seu – Memorial Marc Peña Turet: una festa. 1.800 persones vau emplenar la Plaça dels Oms i vau fer que un any més la SantSiLaSeu fos un bonic exemple de participació, de ganes de passar una estona amb amics i família fent esport abans d’acabar l’any.

Nosaltres us volem donar les gràcies a tots i cada un dels que hi vau participar, però també a totes les empreses i botigues de la Seu que amb el seu suport fan possible la SantSi. També a totes aquelles entitats que ens ajudeu amb temes logístics, fent més espectacular la sortida i l’arribada i de mil maneres més i també a tots aquells particulars que d’una manera o altra ens doneu un cop de mà amb tot això de l’organització i que sense el vostre gra de sorra tampoc veuríem la Plaça dels Oms com la veiem en la foto. I finalment a l’Ajuntament per totes les facilitats i la col·laboració per convertir la Sant Silvestre de la Seu en un referent a la Seu. Moltíssimes gràcies a tots! 😀

Per acabar us deixem un vídeo de la sortida. En els próxims dies anirem penjant fotos, resultats, guanyadors dels concursos, etc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s