Comença a fer olor de SantSiLaSeu….

Els dies cada dia tenen menys hores de llum, als arbres els queden ben poques fulles i sembla, per fi, que vol començar a arribar el fred. Les característiques perfectes per a què arribi una nova edició de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet. La novena per cert. 😁

Encara falta més d’un mes però com sempre ja estem treballant de valent perquè el dia 31, malgrat el fred, la foscor, la mandra, els tiberis d’aquells dies i qualsevol altra excusa que pugueu imaginar, gaudim tots junts.

Com sempre, també estem preparant noves maneres de sorprendre’t i introduir novetats i millores a la cursa. De moment, el que no canvia és la data d’obertura de les inscripcions: el dia 1 de desembre ja et podràs inscriure.

Com sempre, la cursa és gratuïta i el recorregut són 3,6km que es poden fer corrent o caminant. La sortida serà a les 18.30h del 31 de desembre a la Plaça dels Oms. Properament us informarem del lloc i hores de recollida dels dorsals.

Per anar fent boca, us deixem el vídeo de la sortida de l’any passat. Fins aviat!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s