2.032 gràcies!

Ens heu deixat amb la boca oberta un any més. Sincerament des del Lokal 23 no esperàvem que una vegada més, i per novè any consecutiu, féssiu créixer el nombre de participants de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet.

No ho negarem, el 2.000 és un nombre que fa il·lusió però el que realment ens agrada és veure la plaça dels Oms plena any rere any, els nervis d’abans de la sortida, les ganes i esforços que hi poseu tots els més de 50 patrocinadors, les hores invertides de tots aquells que ens ajudeu i com no, celebrar que s’acaba l’any tots junts. Mai haguéssim pogut arribar fins aquí sense tots vosaltres. Moltes gràcies!

També volem felicitar a les guanyadores i guanyadors de la prova. A la Bel Calero la Laia Martín i la Maria Garcia. Al Sergi Brau, el Marc Trassera i el Gerard Jove. Felicitats! Sabem que és un prova popular, de només 3,6km però també sabem que no es gens fàcil quedar dels primers entre més de 2.000 persones. Esperem que tant vosaltres com a guanyadors, però també la resta de participants gaudíssiu de la IX SantSiLaSeu tal i com ho hem fet nosaltres.

Molt bon any de part del Lokal 23 i de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet

2017-12-31-PHOTO-00000487

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s