X #SantSiLaSeu

Ja fa 10 anys que una trentena de persones ens vam ajuntar el dia 31 de desembre per córrer i caminar una miqueta, abans d’anar cap als sopars de Cap d’Any. Mica en mica, any rere any s’ha anat sumant gent i l’any passat vàrem superar els 2.000.

Lògicament les xifres, veure com ha crescut la SantSiLaSeu ens fa moltíssima il·lusió. Però el que més ens agrada és veure que any rere any, hi hagi el número de participants que hi hagi darrera l’arc de sortida, siguin 30 o 2.000, l’esperit de la primera edició s’ha mantingut.

La SantSiLaSeu segueix sent aquell punt de l’any on ens reunim i correm junts, una festa, un punt de trobada. L’últim moment de l’any per donar-ho tot esprintant durant 3,6km o l’última passejada a la Seu tot xerrant. Una celebració on tothom hi cap i hi és benvingut.

Per això, un cop més t’esperem el dia 31 de desembre a les 18.30h a la Plaça dels Oms, tant si tornem a ser 30 o superem els 2.000, amb les mateixes ganes de participar que has mostrat tots aquests anys.

PD: A partir del dia 1 de desembre obrim inscripcions 🤟


1a SantSiLaSeu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s