10 anys passen volant i donen per molt

Sembla que va ser ahir quan, com sempre, en una tarda boja decidíem córrer entre amics i amigues una mica el dia 31 de desembre i de sobte, la SantSiLaSeu es troba encarant la seva XI edició.

Han estat 10 anys de Sant Silvestre molt intensos. Hem gaudit molt i hem patit molt, hem rigut com mai i ens hem discutit, hem pencat tant com hem pogut i ho hem fet el millor que sabíem, li hem dedicat incomptables hores i l’hem cagat sovint, hem après moltes coses i ens hem divertit molt, hem repartit molts dorsals i gorritos de Pare Noel… però sobretot hem tingut el vostre suport, el suport de les més de 2.100 persones que l’any passat vàreu omplir la Plaça dels Oms el 31 de desembre, també de totes les empreses i botigues que han col·laborat amb nosaltres, les entitats com Diables i Gegants, l’Ajuntament i molt especialment, els tècnics del Servei d’Esports, la Brigada i el Servei de Neteja, i totes aquelles persones que d’una forma o altra, sempre de manera desinteressada ens heu ajudat a fer possible la SantSiLaSeu. Cada edició ha esta increïble per nosaltres i per això, des del Lokal 23 (el col·lectiu organitzador de la Sant Silvestre la Seu per si algú té dubtes) us estem infinitament agraïts i agraïdes.

Però com dèiem, tot i que passen ràpid, 10 anys són molts. Un dels nostres objectius, edició rere edició, era anar a més i innovar contínuament per, més enllà de córrer o caminar 3,6 kms, oferir-vos la millor experiència possible.

I amb tot l’amor que li tenim a aquesta SantSi, sabem del cert que encara pot millorar i innovar molt més. Però també tenim molt clar que per a fer-ho necessita un grup de gent nova a darrera, que amb noves idees i amb les piles ben carregades, l’ajudi a seguir creixent. Per això, amb sentiments trobats, hem de dir-vos que el Lokal 23 deixem d’organitzar la Sant Silvestre de la Seu.

No obstant, hi ha una altra cosa que ens fa molta il·lusió anunciar-vos. No volíem que després de 10 anys, la SantSiLaSeu acabés aquí i per sort, continuarà. A partir d’aquesta 11 edició un nou grup s’encarregarà de cuidar-la i organitzar-la. I us diem de tot cor que no podíem imaginar ningú millor per a fer-ho. A partir d’ara, “La penya 9293”, la colla d’amics i amigues del Marc, s’encarregaran de la Sant Silvestre de la Seu i estem segurs que amb ells i elles, la SantSi seguirà anant a més cada any.

Des del Lokal 23, volem agrair un cop més a tothom tot el que heu fet per la SantSiLaSeu i en especial, a la colla del Marc per donar-li continuïtat. Moltes gràcies a tothom! Ens veiem el dia 31 a la Plaça dels Oms, a partir d’ara amb el Lokal 23 vestit per córrer 😉

FOTO: Anna Carmona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s