La SantSiLaSeu ja s’acosta…

Ara que ja tenim el fred instal·lat en el nostre dia a dia i la neu ha començat a tenyir de blanc les nostres muntanyes, vol dir que per fi, estem arribant a èpoques nadalenques i també a final d’any. I una fita que no pot faltar per als urgellencs en aquestes dates és la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet. Enguany, l’onzena edició d’aquesta popular cursa, ja ben arrelada a la nostra ciutat i comarca. Encara falta més d’un mes però com sempre ja estem treballant perquè el dia 31 no falti de res i tots en puguem gaudir com cada any.

Com sempre estem preparant novetats i millores per la cursa. En aquesta edició volem donar-li un toc solidari, el qual més endavant, ja us anirem donant més informació. El que no canvia és la data d’obertura de les inscripcions, que serà el dia 1 de desembre.

El format general de la Sant Silvestre continua sent el mateix. La cursa és gratuïta i el recorregut és el mateix que les anteriors edicions amb un total de 3,6 km. La sortida serà el dia 31 de desembre a les 18.30 hores a la plaça dels Oms. Pròximament us informarem del lloc i hores de recollida dels dorsals i també del vessant solidari que se li vol donar enguany.

A partir d’ara, totes les novetats les podreu seguir mitjançant aquesta pàgina web i també a través de les nostres xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter. Com sempre podeu contactar amb nosaltres al nostre e-mail o en qualsevol de les xarxes socials. I sobretot, no dubteu en compartir les vostres sessions d’entrenament per la Sant Silvestre utilitzant el hashtag #SantSiLaSeu i etiquetant a @SantSiLaSeu.

El dia 31 us hi esperem, no hi falteu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s