10 anys que han donat per molt

Sovint fem agraïments a entitats i empreses sense les quals la SantSil no seria possible, però sens dubte, si hi ha un col·lectiu responsable que demà ens reunim més de 2.000 persones a la plaça dels Oms, aquest no és altre que el Lokal 23.

Demà fa tot just 10 anys que un grupet d’amics, no més de 40, ens vam reunir per córrer pels carrers de La Seu. 10 anys passen volant. Pocs ens imaginàvem però, que el que va començar com una trobada entre amics s’acabaria convertint en l’esdeveniment esportiu que aplega més participants de tota la província. El que sí que ens podríem haver imaginat és que si algú era capaç de fer-ho possible, aquests eren el Lokal23.

En els últims mesos ens hem pogut fer una idea de tot l’esforç que comporta organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud i com de bé s’han hagut de fer les coses perquè any rere any la SantSil hagi anat a més.

Des de la nova organització no volíem deixar passar l’oportunitat d’agrair públicament al Lokal23 la feina feta durant aquests 10 anys, la gran ajuda que ens han ofert aquests darrers mesos i molt especialment, la iniciativa de convertir la Sant Silvestre de La Seu en un memorial al Marc.

Demà ens veiem a la plaça dels Oms, aquest cop però, amb els papers intercanviats: mentre uns farem la xocolata, tallarem carrers i inflarem globus, esperem que vosaltres gaudiu de la «vostra» SantSil de manera diferent a com ho heu fet fins ara.

Gràcies Lokal!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s