Feliços 2.678!!

Des del col·lectiu organitzador de la Sant Silvestre vam decidir donar una vessant solidària a la cursa i col·laborar amb una causa que per a nosaltres és molt especial: el càncer infantil. Coneixem la feina de la Fundació Enriqueta Villavecchia i sabíem que entre tots, podíem ajudar-los a millorar les vides dels nens i nenes que conviuen amb aquesta malaltia i a les seves famílies. Teníem clar que la força d’un esdeveniment capaç d’aplegar més de 2 milers de persones podia unir-se i anar més enllà. El que no podíem arribar a imaginar és que la col·laboració fos tan inmensa i per això us volem donar les gràcies. Entre tots, hem aconseguit recaudar 2.678 euros que aniran íntegrament destinats a la Fundació. 

Més que mai, estem orgullosos de la nostra ciutat i les persones que en formen part.

Un comentario sobre “Feliços 2.678!!

  1. Estem molt contents d.haber pogut participar encara que sigui poquet gracies a tots els colaboradors per organitzar i per la feina ben feta com any darrere any heu fet moltes gracies

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s