Torna la Sant Silvestre La Seu de sempre!

Després de dos anys amb edicions virtuals i ajornaments de la Sant Silvestre La Seu, enguany, podem dir, que la popular cursa torna al seu format habitual a la mateixa hora i al mateix lloc. Així doncs, el 31 de desembre a les 18.30 hores, a la plaça dels Oms, es tornarà a donar el tret de sortida a la XIV edició de la multitudinària Sant Silvestre La Seu Memorial-Marc Peña Turet. Primer de tot, des del col·lectiu Penya 9293 volem agrair a tots els patrocinadors i a totes les persones que han participat en aquestes edicions ‘especials’ adaptades per la Covid-19 i haver continuat donant suport en aquesta prova.

Aquesta XIV edició serà molt especial per a nosaltres, ja que serà la darrera que organitzem com a col·lectiu Penya9293. Després d’agafar el relleu de la colla Lokal23, els fundadors i impulsors de la cursa, hem intentat aportar el nostre granet de sorra per intentar fer millor aquesta jornada tan especial per a tots. Ara, s’està treballant per poder mantenir viva aquesta popular cursa en el futur.

Us animem a tots a fer d’aquesta XIV edició una festa com a les que estàvem acostumats, i que sigui un punt de trobada per a tots en el darrer dia de l’any. Per tant, us animem a portar la samarreta o el barret que tingueu d’alguna edició anterior, i sobretot, que vingueu amb moltes ganes de gaudir. També us volem recordar que seguim mantenint la vessant solidària col·laborant amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, mitjançant una panera.

Per acabar, volem tornar a fer una menció especial a tots els patrocinadors i en la forma en què s’han implicat en aquesta iniciativa des del primer dia, col·laborant any rere any en tot el que els proposàvem. També el nostre agraïment a les institucions i al personal que ens han ajudat a fer que la cursa cada any creixés i fos un èxit major edició rere edició.

Finalment, gràcies a tots vosaltres. Si hi ha una cosa clara, és que La SantSil és vostra, és de la gent. Cada any ens impressiona més veure com la cursa es fa més gran, de manera exponencial, i poder gaudir, després dos anys, d’una plaça dels Oms plena de gom a gom serà indescriptible. Ens emocionen les ganes de passar-ho bé al vostre costat, en una jornada tan especial per a nosaltres.


Un comentario sobre “Torna la Sant Silvestre La Seu de sempre!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s