Blog

Torna la Sant Silvestre La Seu de sempre!

Després de dos anys amb edicions virtuals i ajornaments de la Sant Silvestre La Seu, enguany, podem dir, que la popular cursa torna al seu format habitual a la mateixa hora i al mateix lloc. Així doncs, el 31 de desembre a les 18.30 hores, a la plaça dels Oms, es tornarà a donar el … Sigue leyendo Torna la Sant Silvestre La Seu de sempre!

Feliços 2.678!!

Des del col·lectiu organitzador de la Sant Silvestre vam decidir donar una vessant solidària a la cursa i col·laborar amb una causa que per a nosaltres és molt especial: el càncer infantil. Coneixem la feina de la Fundació Enriqueta Villavecchia i sabíem que entre tots, podíem ajudar-los a millorar les vides dels nens i nenes … Sigue leyendo Feliços 2.678!!

10 anys que han donat per molt

Sovint fem agraïments a entitats i empreses sense les quals la SantSil no seria possible, però sens dubte, si hi ha un col·lectiu responsable que demà ens reunim més de 2.000 persones a la plaça dels Oms, aquest no és altre que el Lokal 23.Demà fa tot just 10 anys que un grupet d'amics, no més de 40, ens … Sigue leyendo 10 anys que han donat per molt