Blog

10 anys passen volant i donen per molt

Sembla que va ser ahir quan, com sempre, en una tarda boja decidíem córrer entre amics i amigues una mica el dia 31 de desembre i de sobte, la SantSiLaSeu es troba encarant la seva XI edició. Han estat 10 anys de Sant Silvestre molt intensos. Hem gaudit molt i hem patit molt, hem rigut … Sigue leyendo 10 anys passen volant i donen per molt

X #SantSiLaSeu

1a SantSiLaSeu

Ja fa 10 anys que una trentena de persones ens vam ajuntar el dia 31 de desembre per córrer i caminar una miqueta, abans d'anar cap als sopars de Cap d'Any. Mica en mica, any rere any s'ha anat sumant gent i l'any passat vàrem superar els 2.000. Lògicament les xifres, veure com ha crescut … Sigue leyendo X #SantSiLaSeu

Comença a fer olor de SantSiLaSeu….

Els dies cada dia tenen menys hores de llum, als arbres els queden ben poques fulles i sembla, per fi, que vol començar a arribar el fred. Les característiques perfectes per a què arribi una nova edició de la Sant Silvestre la Seu – Memorial Marc Peña Turet. La novena per cert. 😁 Encara falta … Sigue leyendo Comença a fer olor de SantSiLaSeu….

Moltíssimes gràcies per fer de la VIII SantSiLaSeu una festa un any més!

Aquesta espectacular imatge de Guillermo Diez-Canedo defineix perfectament el que va ser per nosaltres la VIII Sant Silvestre de la Seu - Memorial Marc Peña Turet: una festa. 1.800 persones vau emplenar la Plaça dels Oms i vau fer que un any més la SantSiLaSeu fos un bonic exemple de participació, de ganes de passar … Sigue leyendo Moltíssimes gràcies per fer de la VIII SantSiLaSeu una festa un any més!

Com s’han fet les medalles de la VIII SantSiLaSeu?

Com sempre, tot i no ser una prova competitiva, des de la organització de la Sant Silvestre de la Seu - Memorial Marc Peña sabem que no és gens fàcil arribar dels primers entre 1.700 persones. Per això, valorem l'esforç que suposa aconseguir acabar entre els 3 primers amb algun que altre premi i medalles. Aquest … Sigue leyendo Com s’han fet les medalles de la VIII SantSiLaSeu?

Com es serigrafien els gorritos de la #SantSiLaSeu?

Voleu saber com es serigrafien els gorritos de la #SantSiLaSeu? Doncs aquest any, igual que l'anterior, ho fan a Taller La Tartera, un espai de creació situat al carrer Canonges de la Seu que treballa amb diverses tècniques d'estampació i fotografia. En aquest vídeo que han fet elles mateixes, ens ensenyen com es fa cada … Sigue leyendo Com es serigrafien els gorritos de la #SantSiLaSeu?